Livrari si plati
  • Ridicare din magazin
  • Numerar
 
Vizite
Azi: 5341Total: 5341

USA METALICA CLUB OTEL GALVANIZAT REVERSIBILA - NEVOPSITA PENTRU BOXA

Usi metalice pentru boxa / camera tehnica

Usa metalică multifuncțională  Club este o ușă metalică, din otel zincat, cu fante de aerisire integrate în panoul ușii. O soluție practică pentru utilizare în beciuri, depozite, activități comerciale și spații private. Punctele forte ale usii sunt reprezentate de aspecte de functionalitate precum deschiderea cu o singură mână, structura sa monolamiera cu fante de aerisire incluse și nervuri metalice de întărire, care conferă ușii rigiditate și manevrabilitate ușoară.

1. Toc format din cadrul de otel zincat.
2. Fante de aerisire pentru o buna circulatie a aerului. (Ideal pentru spatiile inchise de la subsol).
3. Balamale ce permit reversibilitatea usii.
4. Armatura interna pentru un plus de ridigitate.
5. Incuietoare antifoc si maner din rasina neagra. 
 

Usa metalica multifunctionala Club este dotată cu fante de aerisire care asigură circulația aerului în încăperi închise.

Datorită reversibilității practice, montarea acestei uși este simplă și universală, deoarece mâna de deschidere poate fi aleasă după ce cadru a fost montat. Aceasta poate fi instalată cu un cadru cu trei laturi de zidărie sau prindere cu tăietori, cu sau fără garnitură pe cadru. Schimbarea mâinii de deschidere poate fi realizată după ce cadru a fost montat prin simpla desurubare a aripii, rotirea ei cu 180 de grade și fixarea din nou pe laterala opusa.
 

Usa Club este disponibilă în varianta cu mânere/mânere sau cu indicator "ocupat"/"liber". Practică și economică, montarea ușii Club poate fi realizată pe orice tip de perete. Măsurile sunt strict standardizate, asigurând o potrivire perfectă în spațiile normale de utilizare.
 

Usa metalică multifuncțională "Club" reprezintă o opțiune practică și convenabilă pentru închiderea unor încăperi de dimensiuni normale, cu multiple aplicații în mediul comercial sau rezidențial. Avand un design robust si caracteristici de aerisire și reversibilitate, aceasta oferă o soluție flexibilă pentru diverse nevoi de închidere.